Lj4 – Examenstunt

Lj4 – Examenstunt

Examenstunt Alert! Leerlingen van leerjaar 4 van het Bernard Nieuwentijt College hebben de laatste lesweek omgetoverd tot een waar verkleedspektakel!

Maandag: De toon werd gezet met een nette start. Denk aan strakke pakken, stropdassen en nette jurken. De perfecte manier om de week te beginnen, stijlvol en chic!

Dinsdag: Carnaval in volle glorie! Van kleurrijke kostuums tot gekke hoeden en alles daartussenin. Wie had gedacht dat een dinsdagochtend op school zo feestelijk kon zijn?

Woensdag: Sportieve vibes overal! Yoga broeken, voetbalshirts en sneakers domineerden de gangen. Misschien was dit de dag waarop de meeste “sportieve discussies” werden gevoerd!

Donderdag: Gangster chic was het motto! Denk aan zonnebrillen, hoeden en misschien zelfs een neppe gouden ketting hier en daar. De school voelde als een filmset van een gangsterfilm uit de jaren ’20!

Met dank aan alle leerlingen en meneer Ebbelaar voor het meedoen en vooral voor het uitpakken tijdens carnaval en sportkleding. Jullie hebben de laatste lesweek echt onvergetelijk gemaakt!

Terug naar het nieuwsoverzicht: 

Meer weten over het BNC?