BNC lj. 4 – Start 2021

BNC lj. 4 – Start 2021

 

 

Beste leerling, ouder(s)/verzorger(s),

 

We hebben het jaar 2020 achter ons gelaten en ik wens jullie een mooi en gezond 2021 toe. Er is een vaccin en daarmee perspectief voor het einde van deze pandemie, maar helaas starten we het nieuwe jaar in een lockdown. Voor de school betekent dat online les aan de leerlingen van leerjaar 1, 2 en 3 en fysieke lessen op school voor de examenleerlingen. Maar eerst is er vandaag de (online) studiedag voor de docenten. Vanaf dinsdag zijn de lessen er volgens het schema dat we ook de dagen voor de kerstvakantie gebruikten.

 

Op school gelden (nog steeds) de maatregelen om de verspreiding van het corona-virus tegen te gaan: we wassen onze handen, houden anderhalve meter afstand van de medewerkers, bij klachten blijf je thuis en we dragen een mondkapje.

 

De komende anderhalve week staan er hei-werkzaamheden gepland op het bouwterrein naast de school. Hoeveel overlast dit zal geven zal in de loop van vandaag bekend zijn. Vanwege deze overlast worden alleen de lokalen aan de kant van het plein gebruikt.

 

Zoals afgesproken volgt aan het einde van de week nog verdere informatie over het centraal schriftelijk examen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Raymond Weijgertse

Directeur Bernard Nieuwentijt College